Allez Up

2013

Montreal

Counter and Movable Walls for the ‘Allez Up’ Climbing Gym

Hidden away within a historic silo more than 30 metres high that runs along the Lachine canal in Montreal, you can find a very unique sort of climbing gym.

Client: Allez Up Climbing Gym

Location: Montreal

Design: Mammafotogramma

Mammafotogramma has created a series of furnishing elements to give new life to the space: a series of semi-movable wooden walls and a 12-meter reception counter consisting of more than 10,000 assembled pieces. The furnishings were designed and made on site, working harmoniously with the surrounding space, balanced between the use of traditional materials and new technologies.

Client: Allez Up Climbing Gym

Location: Montreal

Design: Mammafotogramma

Other Architecture projects

Dolly Noire
Architecture

Pepsi lemon lemon
Architecture

Iuter Store Ibiza
Architecture

Redbull Innsnowvation Park
Architecture

A family of benches
Architecture

IUTER Flagship Store
Architecture

This site uses technical cookies and Google Analytics to collect usage data, in order to offer an ever better user experience. By clicking on "I accept", you enable the tracking of your interactions on this website. You can revoke your consent at any time.